top of page

PRAKTISK INFORMASJON

Måltider

Det serveres mat for de som har bestilt dette ved registrering. Dette gjelder også alle som bor på rom på Fredtun. Du kan bestille enkeltmåltid dagen før i registreringen.

Frokost 08:00-09:45

Lunsj 13:00-14:00

Middag 17:00-18:00

 

Camping

Alle som camper får et eget campingskriv fra Fredtun og et nummer når du registrerer deg. Toalett/dusjer finnes i kjelleren på Vestly, Nesjarheim og i Garasjen. Det skal være 3 meter mellom hver campingenhet, og 8 meter fra husvegg. Det er ikke lov til å parkere i avmerkede branngater. Det er begrenset mulighet for vasking av klær. Men det finnes en vaskemaskin og tørketrommel i Garasjen som campere kan bruke.  Søppel kan kastes i container utenfor Garasjen eller utenfor Driftsbygget ved Tunheim.

 

Parkering

Vi anbefaler flest mulig å parkere utenfor Stavernhallen. Men det finnes også parkering utenfor Vestly, på kortsiden av hovedhuset og utenfor Nesjarheim.

 

Registrering

Alle deltakere på GOfest må registrer seg i resepsjonsområdet i hovedhuset på Fredtun. Registeringen er åpen torsdag ettermiddag og kveld, samt fredags morgen og ettermiddag. Det er mulig å kjøpe enkeltbilletter til møtene i Stavernhallen. Det koster 150 kr pr møtet.

Ved spørsmål om registering og transport til togstasjonen kan du ringe Festivaltelefonen: 40 40 18 00

Fredtun har en egen vakttelefon (ved ulykker/brann etc): 33 15 68 00

 

GO’ Kaffekopp

Dette året går overskuddet etter GOfest-koppen til "Love Europe". Mer om dette på loveeurope.no!

 

Kro & kafé

Både 20+ og REBORN har egen kafé på kveldstid. 20+ kro åpner etter hvert kveldsmøte og er på plassen utenfor Fredtun. REBORN kaféen holder åpent utenfor Nesjarheim med både live musikk, leker og gøy til langt ut på kvelden.

Legevakt

Ved behov for akutt hjelp ring 113. Trenger dere legehjelp så kontakt Larvik Legevakt på tlf 116117. Adressen er: Greveveien 16, 3257 Larvik. Det er førstehjelpsutstyr i resepsjonen på Fredtun og i Stavernhallen.

bottom of page