top of page

TALERE 2019

Andy Byrd.jpg
IMG_0198.jpg
Ann-Helen-14.jpg
magritt_2018.jpg

JOAKIM MAGNUS

ANDY BYRD

ANN-HELEN SPERRUD

MAGRITT BRUSTAD

Andy, og hans kone Holly, har gitt sine liv for å leve et Kristus-nært liv, til felleskap, vekkelse og til å se reformasjon. Andy er en del av lederskapet på UIO Kona, Hawaii. De var med å pionere frem tjenestene Fire and Fragrence og Circuit Riders. Andy forkynner med brann i hjerte, og han har god kjennskap til hva Gud gjør blant unge folk i nasjonene i dag.

Joakim leder UIO Oslo, sammen med sin kone Elyse. Hver uke samler de flere hundre unge på Bibelkveld og han er en av lederne i «Beveg byen». Joakim er en glitrende bibellærer, og hans kunnskap og engasjement for Guds ord vil besmitte deg!

Ann-Helen brenner for å se unge mennesker leve nært Jesus gjennom relasjon og undervisning. Hun bor på Ottestad i Stange, med sin mann Eirik og barna. Ann-Helen vil i høst bli nestleder i Ungdom i Oppdrag. Hun er en glitrende formidler og vil utfordre deg!

Magritt er bosatt i Tromsø og har i mange år ledet det tverrkirkelige bønnearbeidet i byen. Hun er mye brukt som forkynner i ulike menigheter og kirkesamfunn. Hun har et særlig hjerte for nordområdene.  Magritts forkynnelse er preget av troen på de enkle, men kraftfulle sannhetene i evangeliet om Jesus.

bottom of page