Frontiers møtes under GOfest!

Frontiers Norden er sammen med oss på GOfest, og har egne seminarer som er åpne for alle på fredag og lørdag ettermiddag.

Det var styret i Frontiers Norden som sommeren 2016 henvendte seg til UIO med spørsmål om mulighet for samarbeid om GOfest. UIO svarte positivt, og dermed deltar Frontiers Norden på GOfest også i sommer!

Det vil ikke inviteres til sommerseminar i Frontiers-regi i år. Til gjengjeld vil det bli mulig å delta i et opplegg i regi av Frontiers på to av ettermiddagene under GOfest, og få med seg alt som forøvrig skjer. Frontiers vil også tilby seminarer åpne for alle GOfest-deltakere, som del av det totale seminartilbudet.

Lederpar Jenny Feidal og Jon Petter Feidal i Frontiers Norden er overbevist om at samarbeidet vil bli til gjensidig velsignelse: -Samtidig som man kan få med seg inspirasjon til tjeneste og treffe andre som har et kall til tjeneste blant muslimer nær og fjern, kan man delta det store GOfest-fellesskapet, og få med seg lovsangen, forkynnelsen der, og for barn og ungdom vil det være et flott program.

Mer informasjon om seminarene vil komme etterhvert.