top of page

PROGRAM 2019

TORSDAG

18:30 Åpningsmøte med Ann-Helen Sperrud

REBORN er med på hele møte

19:00 KIDZ 6-8 og KIDZ 9-12 går til egen samling

21:00 GOfest kro

LØRDAG

10:00 Familiesamling

10:40 KIDZ går til sine aktiviteter

10:50 Formiddagsmøte 20+ med Joakim Magnus

14.30-16.00 Nettverkssamlinger

18:30 Kveldsmøte 20+ med Andy Byrd 

Parallelt opplegg for KIDZ 6-8 & 9-12

21:00 GOfest KRO

FREDAG

10:00 Familiesamling

10:40 KIDZ går til sine aktiviteter

10:50 Formiddagsmøte 20+ med panelsamtale

14.30-16.00: Seminarer

18:30 Kveldsmøte 20+ med Andy Byrd

Parallelt opplegg for KIDZ 6-8 & 9-12

21:00 GOfest KRO

SØNDAG

10:00 Familiesamling

10:40 KIDZ går til sine aktiviteter

10:50 Avsluttningsmøte med Magritt Brustad

REBORN er med på hele møtet

SEMINARER FREDAG

Fra indre bane - Andreas Nordli & Runar Byberg

Ungdom i Oppdrag er en av Norges største misjonsorganisasjoner. Men hva skjer egentlig i UIO? Bli med på indre bane, der Andreas og Runar vil fortelle om hva som skjer i UIO. Det blir historier, felleskap, kaffe og enkel servering.

Hvor: stuene 2 etg. Fredtun

GÅ UT! - Misjonsseminar med Yngvild Hofstad m.fl.

Er oppdraget fullført? Hvilke muligheter finnes i misjon og hvordan overkomme hindringer for å reise ut? Yngvild Hofstad er misjonsleder i UIO Norge, og har vært misjonær i Honduras i over 10 år sammen med familien. Hun har med seg flere misjonærer til å dele.

Hvor: TV-stue 2 etg. Fredtun

Forstår tiden! - Profetiske ord til Norge med Håvard Sand

Hva gjør vi med de profetiske ord til Norge? Hvordan kan vi se bønnevekkelse og hva opplever vi Gud gjør i Norge i dag? Håvard Sand er forfatter og engasjert i Bønne- og vekkelsesarbeidet i Norge.

Hvor: hallen Nesjarheim

Samfunnsbygger - Ole Thomas Talset fra Tankesmien Skaperkraft

Vi har et kall til å disippelgjøre nasjonene og prege samfunnssfærene. Men hvordan bygger vi egentlig et samfunn basert på Guds rikes prinsipper? Ole Thomas Talset vil dele sine tanker om dette emnet.

Hvor: auditoriet i undervisninsbygget

De fleste vil om de kan - Samlivsseminar med Trond Sæthren

Dette er et seminar for alle som er i et parforhold. Her får du mer eller mindre forskningsbaserte prinsipper, samt forslag til hvordan disse kan anvendes i hverdagen. Et uhøytidelig seminar om svært viktige ting, men med glimt i øyet og et skråblikk på livet.

Hvor: klasserom Nesjarheim

Høre Guds stemme - Jan Torland

Vi i UIO er overgitt til å arbeide sammen med Gud, ved å lytte til ham, be hans bønner og følge han i små og store spørsmål. Men hvordan kan vi egentlig høre hva Gud sier? Jan Torland, leder av UIO Rogaland, vil dele praktiske tips rundt dette. 

Hvor: möterom Vestly

 

NETTVERKSAMLINGER LØRDAG

Familiefokusfest - Mattelt Fredtun

Anne-Helen og Trond Sæthren har ledet familiearbeidet til UIO i 10 år. Nå gir de lederskapet over til Nina og Geir Edvin Frøen. Dette blir en festmarkering av Familiefokus. Det blir servert kaffe og kake. Alle er invitert!

Norge i brann - Auditoriet undervisningsbygg

Det har vært flere ord om vekkelse og hva Gud skal gjøre i Norge. Mange drømmer om å se team reise rundt for å evangelisere i landet vårt. På denne samlingen vil Andy Byrd fra YWAM Kona og stab fra UIO i Molde lede en Q&A der vi kommer sammen for å dele hjerter.

Bønne- og lovsangsnettverk - Teatersal Vestly

Har du et hjerte for bønnehus, forbønnstjeneste eller lovsang? Vi vil snakke om hvordan vi kan bygge tettere nettverk, og så bruke tid i bønn og lovsang sammen. Ole Ådland, fra Bønnens hus i Sogn, vil fasilitere denne samlingen.

Ship o Hoi - for hele familien - Nesjarheim

Utenfor Nesjarheim blir det aktiviteter for store og små, med fokus på arbeidet UIO Medical Ships driver med skip i Papua ny Guinea. Her blir det mulighet for å lek og moro og vi vil samtidig samle inn penger til arbeidet. Det er mulig å betale med Vipps.

Feltarbeidersamling - Stuene 2 etg. Fredtun

Dette er en samling for alle som er utsendt eller akkurat kommet hjem som feltarbeidere i UIO, samt misjonærkontakter på de ulike sentrene.

Misjonærbarn samling - TV stue 2 etc. Fredtun

Har du vokst opp i utlandet som misjonærbarn, eller kanskje du er med din familie som misjonærer her i Norge? Dette er en samling for alle misjonærbarn (MK/TCK) fra 10 år og oppover. Gerd Vårin Emmerhoff og Rachelle Rummage skal lede samlingen.

bønnerom_promo_oppdatert.png
bottom of page