top of page

PRAKTISK INFORMASJON

Måltider

Det serveres mat for de som har bestilt dette ved registrering. Dette gjelder også alle som bor på rom på Fredtun. Du kan bestille enkeltmåltid dagen før i registreringen.

Frokost 08:00-09:45

Lunsj 13:00-14:00

Middag 17:00-18:00

 

Camping

Alle som camper får et eget campingskriv fra Fredtun og et nummer når du registrerer deg. Toalett/dusjer finnes i kjelleren på Vestly, Nesjarheim og i Garasjen. Det skal være 3 meter mellom hver campingenhet, og 8 meter fra husvegg. Det er ikke lov til å parkere i avmerkede branngater. Det er begrenset mulighet for vasking av klær. Men det finnes en vaskemaskin og tørketrommel i Garasjen som campere kan bruke.  Søppel kan kastes i container utenfor Garasjen eller utenfor Driftsbygget ved Tunheim.

 

Parkering

Vi anbefaler flest mulig å parkere utenfor Stavernhallen. Men det finnes også parkering utenfor Vestly, på kortsiden av hovedhuset og utenfor Nesjarheim.

 

Registrering

Alle deltakere på GOfest må registrer seg i resepsjonsområdet i hovedhuset på Fredtun. Registeringen er åpen torsdag ettermiddag og kveld, samt fredags morgen og ettermiddag. Det er mulig å kjøpe enkeltbilletter til møtene i Stavernhallen. Det koster 150 kr pr møtet.

Ved spørsmål om registering og transport til togstasjonen kan du ringe Festivaltelefonen: 40 40 18 00

Fredtun har en egen vakttelefon (ved ulykker/brann etc): 33 15 68 00

 

GO’ Kaffekopp

Årets kaffe kopp er med å synliggjør behovene og mulighetene for å se en forandring igjennom arbeidet med legeskip blant de mest trengende i Papua ny Guinea. Gir du en gave på 200 kr eller mer, får du årets GO’ Kaffekopp og gratis påfyll av kvalitets kaffe fra Jacu igjennom hele GOfest.

Blir du med som en Medseiler (fast giver) så blir du også med i trekningen av et Samsung Galaxy nettbrett. Besøk standen til YWAM Medical Ships Norge.

 

Kro & kafé

Både 20+ og REBORN har egen kafé på kveldstid. 20+ kro åpner etter hvert kveldsmøte og er på plassen utenfor Fredtun. REBORN kaféen holder åpent utenfor Nesjarheim med både live musikk, leker og gøy til langt ut på kvelden.

 

 

BØNN@GOfest

Nytt på årets GOfest er at det hele fredag og lørdag vil være bønn og lovsang i teatersalen på Vestly. Gud har utfordret oss til å sette til side et sted for bønn og tilbedelse. Vi tror at Jesus lengter etter å møte tørsten vi har etter mer av Ham. Her vil lovsangsledere fra Ålesund, Oslo, Grimerud, Skien og Sogn lede oss i tilbedelse, forbedere vil stå sammen med deg i bønn - og tre daglige tidebønner vil gi oss erfaringen av dype røtter. Kom avsides med Jesus i stillhet, i bønn og i lovsang! Det er detaljert program for Bønnerommet utenfor Teatersalen på Vestly og i resepsjonen på Hovedhuset. 

Legevakt

Ved behov for akutt hjelp ring 113. Trenger dere legehjelp så kontakt Larvik Legevakt på tlf 116117. Adressen er: Greveveien 16, 3257 Larvik. Det er førstehjelpsutstyr i resepsjonen på Fredtun og i Stavernhallen.

bottom of page