top of page
Gofest cover.jpg

VELKOMMEN TIL GOFEST 2020!

GET EQUIPPED

REACH OUT

Årets tema er «Get Equiped – Reach Out» Vi gleder oss veldig til å se hva Gud har for oss når vi er sammen på denne festivalen. Vi vet Gud ønsker å møte oss og det er i møter med Jesus vi blir utrustet og så kan dele videre med andre hva vi har fått. Vi ønsker derfor også å fokusere på å gi videre det vi har. Derfor er tema i år «Get Equiped – Reach Out»

SOMMERFESTIVAL

GOfest er Ungdom i Oppdrags sommerstevne for hele familien! Vi ønsker å samle alle UIOere, både vi som jobber i UIO i dag, dere som har jobbet i UIO eller du som er en venn av UIO eller interessert i hva vi gjør. Kom å bli med på dette familiestevne! GOfest er en fantastisk start på sommerferien, med helt ferske Jesusopplevelser i bagasjen.

FOR HELE

FAMILIEN

GoFest er for hele familien. Dette året kommer du til å se at det er noen endringer fra foregående festivalene. Vi tror disse endringene kommer til å koble oss mer sammen på tvers av generasjonene og samtidig ha egne samlinger for de ulike gruppene. Hver morgen samles vi alle til familiesamling kalt «Alle sammen møter». Der blir det skuespill og lovsang for og med både store og små.

bottom of page